Според мен няма да има редовно правителство в този парламент.

...
 Според мен няма да има редовно правителство в този парламент.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Все по-очевидно става, че няма да има правителство в този парламент

 „ Според мен няма да има постоянно държавно управление в този парламент. Това става все по-очевидно ”, сподели пред публицисти в Народното събрание Костадин Костадинов.  

По думите му „ Възраждане ” са почнали  своите съвещания с другите парламентарно показани партии.

„ Вчера изпратихме предложения до всички парламентарни групи за влизането на страната ни в еврозоната. Според нас това не те би трябвало да се случва и търсим поддръжка от други парламентарни сили. Ако ние бъдем подкрепени в това наше виждане и ние можем да подкрепим ”, сподели той.

„ Ние към този момент една седмица не съумяваме да реализираме огромно единодушие във връзка с комисиите, имайки поради, че този парламент обрисува не повече от тримесечен небосвод на работа. Още не сме разпределили зам.-председателските места в комисиите – какво да приказваме за сформиране на кабинет и за формула на власт, която да сплотява три или четири партии. Това обаче е желанието на българските жители и ние би трябвало да се съобразяваме с него. Този парламент беше спретнат от българските гласоподаватели на изборите на 2 октомври ”, заключи водачът на „ Възраждане ”.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР